Presentatie

Maison
Taille du texte normale Augmenter la taille du texte
De Sociale Verhuurkantoren (SVK's) zijn erkend en gesubsidieerd door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest sinds 1998. Toch bestaan bepaalde van deze vzw’s al meer dan 30 jaar!

Hun opdracht bestaat erin om een deel van de Brusselse huurmarkt te socialiseren en mensen met een bescheiden inkomen toegang te geven tot kwaliteitsvolle woningen, aan een redelijke huurprijs. Dankzij de hulp van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest garanderen de SVK’s vandaag het beheer van meer dan 4800 woningen. (op 31/12/2017)

Anders verhuren, zonder risico en zonder zorgen

Voor eigenaars die een huis of een appartement te huur willen zetten in het Brusselse Gewest zijn de Sociale Verhuurkantoren ideale partners. De SVK’s staan in voor het volledig verhuurbeheer in het kader van een huurcontract of van een beheersmandaat.
Aan eigenaars die hun goed toevertrouwen aan een SVK worden heel wat diensten en garanties geboden, waaronder de gegarandeerde betaling van de huur elke maand en het onderhoud van de woning. In ruil voor dit risicoloos en zorgeloos verhuurbeheer, aanvaarden zij een huurprijs die minder bedraagt dan de marktprijs.

Go

Anders verhuren

zonder risico en zonder zorgen